Окружна смотра рецитатора „Песниче народа мог“

На Окружној 55. смотри рецитатора „Песниче народа мог“, одржаној 24.4.2024. године у Културном центру Мионица, ученици наше школе су одлично и успешно, као и увек, представљали своју школу.

На  Окружној смотри рецитатора на којој је учествовао 41 ученик млађег узраста и 32 ученика средњег узраста ученика из основних школа Колубарског округа, нашу школу су представљали следећи ученици: Срна Бабић, ученица 3/2, ментор Маријана Селенић, Милица Стефановић 4/Бајевац, ментор Невенка Раонић, Анастасија Стојановић, ученица7/5, ментор Сања Тодоровић, Вукашин Петронијевић, ученик 6/3, ментор Соња Миловановић, Петра Пипер, ученица 5/4, ментор Зорана Марковић,  Милица Лазић, ученица 6/2, ментор Соња Миловановић, Ленка Јовановић, ученица 7/4, ментор Зорана Марковић

О пласману ученика одлучивао је трочлани жири који је имао веома тежак задатак, требало је изабрати међу најбољима најбоље.

У категорији средњег узраста, у веома добро одабраним песмама и изузетно квалитетном изражајном казивању истих,  награђена су три ученика, треће место  освојила је  наша Анастасија Стојановић.

Честитамо Анастасији и њеној наставници Сањи, а свим учесницима  желимо да и даље воле поезију, читају и изражајно је казујући, друже се и уживају.

Аутор Соња Миловановић, координатор Тима за културну и јавну делатност