Упис првака

Упис првака 2023. године

Поштовани родитељи,

Упис првака обавиће се у периоду од 1. априла до 31. маја 2023. године, у складу са заказаним терминима.

И ове школске године омогућено је заказивање преко портала еУправе од 20. марта до 31. маја 2023. године. Имајући у виду искуство од раније и чињеницу да су родитељи имали потешкоћа око електронског заказивања, обавештавамо вас да ће сви родитељи будућих првака бити контактирани у наредном периоду ради заказивања тестирања.

У заказаном термину педагог и психолог ће вршити тестирање деце.
Родитељи приликом уписа не доносе ниједан документ у папирном облику – Извод из матичне књиге рођених, евиденцију пребивалишта, лекарско уверење,потврду о похађању припремног предшколског програма.

Изузетно, уколико је лекарски преглед обављен код приватног лекара или у војној здравственој установи, биће потребно да лекарско уверење родитељ донесе у школу.

Директорка школе: Биљана Жујовић

Упис првака 2022. године

Упис првака обављаће се у периоду од 1. априла до 31. маја 2022.године у складу са заказаним терминима.

И ове школске године омогућено је заказивање преко портала еУправе од 21. марта до 31. маја 2022.године.

Овлашћено лице школе ће позивати родитеље због заказивања и свих осталих договора. У заказаном термину педагог или психолог ће вршити тестирање деце.

Родитељи приликом уписа не доносе ниједан документ у папирном облику: Извод из матичне књиге рођених, евиденцију пребивалишта, лекарско уверење, потврду о похађању припремног предшколског програма. Изузетно, уколико је лекарски преглед обављен код приватног лекара или у војној здравственој установи, биће потребно да лекарско уверење родитељ донесе у школу.

Директорка школе: Биљана Жујовић

Упис првака 2021. године

Упис у први разред основне школе, у складу са заказаним терминима, обавиће се од 1. априла до 31. маја 2021. године. Истог дана ће перадог или психолог извршити тестирање ученика.

Заказивање термина ће родитељима бити омогућено од 22. марта до 28. маја преко портала е-управе. Школа ће такође наредних дана доставити родитељима предлог термина преко ПУ. Уколико родитељ није у могућности да доведе дете у предложеном термину или да закаже преко портала е-управе може се јавити на број телефона педагога (0640341808) или директора школе (0628067340).

Приликом уписа детета родитељ не подноси ниједан документ у папирном облику.

Школа ће то прибавити по службеној дужности електронским путем. Изузетно, уколико је лекарски преглед обављен код приватног лекара биће потребно да га родитељ донесе у школу.

Директор ОШ „Миле Дубљевић“

Биљана Жујовић

Упис првака за школску 2019/2020.

Обавештење за упис првака за школску 2019/2020. годину

Списак докумената за упис првака у школску 2019/2020