Додела признања ИК „Едука“ на 9. конкурсу „Час за углед“

У календару културних дешавања важно место припада Међународном београдском сајму књига. Ова манифестација која се ове године одржава 66.пут бави се промоцијом књижевног стваралаштва и образовања, културном разменом са иностранством и покретањем актуелних књижевних и друштвених питања.

У сали „Васко Попа” у четвртак, 26. октобра ученици седмог разреда из ИО Бајевац присуствовали су заједно са својим наставницама српског језика и књижевности Александром Чолаковић Нинковић и биологије Александром Јагодић, као и директорком школе Биљаном Жујовић,  представљању Зборника ЧАС ЗА УГЛЕД 9 и свечаној додели награда и похвалница. Овом прилоком уручене су им похвалнице за запажену припрему за угледни час „Мој дека је био трешња; Размножавање биљака“  (реализованом у децембру 2022. године у 6.разреду) из области интегративне наставе.

Ученици су имали прилику да поделе искуства са часа како са представницима ИК „Едука“ која је расписала конкурс, тако и са бројним наставницима добитницима награда и признања. Иако су били стидљиви у тако важном друштву, покупили су бројне симпатије и аплауз. Након тога са својим наставницама и директорком обишли су сајам књига и купили занимљива издања према сопственим интересовањима.

Подносиоци извештаја:

Александра Чолаковић Нинковић и  Александра Јагодић