НОВИ УСПЕСИ „РАЗИГРАНОГ ПЕРА” НА МЕЂУНАРОДНИМ ФЕСТИВАЛИМА

Низ значајних признања за Литерарну секцију „Разиграно перо” наше школе којом руководе Лидија Марић Јовановић и Соња Миловановић успешно је настављен. Након друге победе за редом на Републичком такмичењу литерарних секција Србије, 45 међународних и републичких награда и 16 објављених радова у зборницима и збиркама младих песника, чланови Литерарне секције „Разиграно перо” завршавају школску 2021/2022. годину овенчани новим признањима.

На Међународном фестивалу хумора за децу, који већ 34. пут организује Народна библиотека „Димитрије Туцовић” из Лазаревца, ученица 8. разреда Марија Јеремић освојила је трећу награду за песму „Муке једног деке”, а песма „Осмех” ученице 7. разреда Ана Радовановић нашла се међу малобројним похваљеним радовима.

Значајан успех остварен је и на 12. међународном фестивалу дечије поезије „Машта и снови”,  који организује „Сирмијумарт” из Сремске Митровице, на коме су су се међу неколицином похваљених радова који су ушли у Зборник „Машта и снови” нашле песма ученице 5. разреда Ирине Којић „Сваком треба пријатељ” и песма „Септембар” ученика 7. разреда Мартина Микића.

Чланови Литерарне секције „Разиграно перо”