Ученици ИО Пепељевац на 34. МЕЂУНАРОДНОМ ФЕСТИВАЛУ ХУМОРА ЗА ДЕЦУ У ЛАЗАРЕВЦУ

Ученици ИО Пепељевац су узели учешће на 34. МЕЂУНАРОДНОМ ФЕСТИВАЛУ ХУМОРА ЗА ДЕЦУ у Лазаревцу. Учествовали су појединачно,али и групно.

Фестивал је почео 13. септембра и тог дана је ученица Лена Савковић (4. разред) имала прилику да интерпретира песму „ФЕСТИВАЛ ЗОВЕ – ВЕРУЈ У СНОВЕ!“ која је заједнички рад одељењске заједнице трећег и четвртог разреда под менторством учитељица Гордане Станојевић и Катарине Марковић. Лена је песмом позвала сву децу,а и оне који се тако осећају, да крену на Фестивал.

15. септембра 2022. године је уприличена додела награда. Додели награда је претходио програм који је водила директорка Фестивала Радмила Булатовић,али и дечји писац Тоде Николетић.

Ученик Вук Вукашиновић (трећи разред) је добио ДРУГУ НАГРАДУ (млађи узраст) у категорији ХУМОРИСТИЧКА ПОЕЗИЈА за песму „Чудна фарма“), а у овој истој категорији је Јана Мацура (трећи разред) добила ПОХВАЛУ за песму „Страшан пас Тома“.

Ученик Стефан Јаковљевић (трећи разред) је добио ДРУГУ НАГРАДУ(млађи узраст) у категорији СТРИП, а ученица Магдалена Митровић(први разред) је добила ТРЕЋУ НАГРАДУ у истој категорији.

Песма „ФЕСТИВАЛ  ЗОВЕ – ВЕРУЈ У СНОВЕ!“ је место нашла у КАТАЛОГУ НАГРАЂЕНИХ РАДОВА.

Ученици ИО Пепељевац су мотивисани за даље стваралаштво. Награде су само подстрек на даљи рад.

Фестивал је завршен поруком : „ЧУВАЈТЕ МАШТУ И СТАЛНО БУДИТЕ ДЕТЕ!“.

У Пепељевцу, 15. септембра 2022. године

Учитељица Гордана Станојевић