ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ВЕРСКЕ НАСТАВЕ 2015
<< Архива вести

Са благословом Његовог Преосвештенства Епископа ваљевског Г. Милутина, одржано је полуфинално такмичење из верске наставе за ученике основних школа на територији архијерејског намесништва тамнавског. Домаћин овог такмичења била је ОШ „Милан Муњас“ из Уба, у чијим просторијама се и одржао овај занимљиви догађај.

Учешће у такмичењу узело је по три ученика (од V до VIII разреда) пет основних школа: ОШ „Милан Муњас“ Уб, ОШ „Миле Дубљевић“ Лајковац, ОШ „Душан Даниловић“ Радљево, ОШ „Свети Сава“ Памбуковица и ОШ „Рајко Михајловић“ Бањани.

Само такмичење се састојало из шест различитих игара, у којима су две најбоље екипе требале да изборе пласман у финале које се састојало у игри асоцијација. Надигравање у знању је било неизвесно до самог краја такмичења. Догађај је имао и забавни карактер због начина на који је сам квиз конципиран.

На крају победу однео је тим из ОШ „Миле Дубљевић“ из Лајковца који је савладао у финалном делу овог такмичења екипу из ОШ „Милан Муњас“ из Уба.

Уз велику радост и међусобне честитке сви су се разишли у нади да ће победничка екипа архијерејско намесништво тамнавско достојно репрезентовати на вишем финалном такмичењу које ће се одржати у Ваљеву.

Слике можете погледати овде.

Основна школа "Миле Дубљевић"

Светог Саве 3, 14224 Лајковац
тел. 014 / 3431-300
факс 014 / 3431-336
е-пошта: oslajkovac@ptt.rs

- О школи
- Запослени
- Секције
- Календар
- Обавештења
- Фото галерија
- Видео галерија
- Документа
- Е-учење
- Контакт
© 2012 ОШ "Миле Дубљевић", Лајковац