ОБАВЕШТЕЊЕ
<< Архива вести

Настава за ђаке наше школе почиње у уторак, 20. маја 2014. године. Школа ће радити у две смене, као и обично, поштујући текући распоред смена.

Часови ће бити скраћени по 10 минута. Први час, у обе смене, ће трајати 30 минута и ученици неће похађати класичну наставу, већ ће разговарати о узроцима и последицама поплава, о одржавању хигијене у ванредним околностима, као и о томе како могу да помогну угроженима.

Остали часови ће трајати по 35 минута, по важећем распореду часова.

Објекат Основне школе у Лајковцу, као и сви објекти издвојених одељења, нису поплављени, тако да ће ученици сутра моћи безбедно у своје клупе.

Међутим, потребно је знати, да вода у свим објектима на територији Општине Лајковац, није за пиће, па се ученици моле да за сопствену употребу понесу пијаћу воду.

Да би се сачувало здравље током ванредне ситуације у земљи, препоручује се да се користи флаширана вода за пиће и прокувана вода за прање руку и зуба.

Превоз из свих околних села до централне школе биће омогућен ученицима - путницима.

Моле се сви ученици, који имају услова и могућности за то, помогну угроженим друговима.

У школи ће наредних дана бити покренуте многобројне хуманитарне акције.

Покажимо хуманост на делу!

Из Министарства просвете стигло је упутство да се све ваннаставне активности (излети, наставе у природи, екскурзије) отказују. Наша школа, као и све друге поступиће по овом упутству, а због ванредне ситуације у држави.

Основна школа "Миле Дубљевић"

Светог Саве 3, 14224 Лајковац
тел. 014 / 3431-300
факс 014 / 3431-336
е-пошта: oslajkovac@ptt.rs

- О школи
- Запослени
- Секције
- Календар
- Обавештења
- Фото галерија
- Видео галерија
- Документа
- Е-учење
- Контакт
© 2012 ОШ "Миле Дубљевић", Лајковац