СЕМИНАР ЗА РАЗРЕДНУ И ПРЕДМЕТНУ НАСТАВУ
<< Архива вести

У недељу 24.12.2017. године  у нашој одржан је семинар у трајању од осам сати. Тема семинара била је ,,Ефикасним учењем до бољих резултата”. Тридесет наставника имало је прилику да у пријатној радној атмосфери, размењујући своја искуства, у добро осмишљеним радионицама, унапреде своје компетенције за организовање ефикаснијег учења ученика, прошире своје знање о стратегијама учења, нађу потврду да су до сада добро радили и да убудуће наставе  да стварају добру атмосферу за учење и буду подршка ученицима у праћењу и вредновању сопственог учења.

Реализатори овог семинара биле су: Светлана Алексић, координатор програма, стручни сарадник - психолог у  Музичкој школи ,,Стеван  Христић“ из Крушевца и  Јелица Димић,  стручни сарадник – психолог и наставник психологије у Медицинској школи ,,Стеван Христић“ у Крушевцу.

Ауторке и реализаторке програма у оквиру планираних тема радиле су на проширивању знања полазника о новим схватањима мотивације  и њиховом оснаживању за планирање и примену различитих техника учења, о новом приступу учењу садашњих генерација ученика, које су карактеристике садашњих генерација ученика  и какво учење желе о стратегији учења, како научити ученике да постављају циљеве у учењу и како да прате сопствени напредак…

Слике можете погледати овде.

Основна школа "Миле Дубљевић"

Светог Саве 3, 14224 Лајковац
тел. 014 / 3431-300
факс 014 / 3431-336
е-пошта: oslajkovac@ptt.rs

- О школи
- Запослени
- Секције
- Календар
- Обавештења
- Фото галерија
- Видео галерија
- Документа
- Е-учење
- Контакт
© 2012 ОШ "Миле Дубљевић", Лајковац