ТРИБИНА ВЛАДИМИРА АРСИЋА
<< Архива вести

У уторак 12.12.2017. године Тим за заштиту од насиља, злостављања и занемаривања ученика организовао је трибину аутора Владимира Арсића „Опасности које вребају младе у стварном и виртуелном свету“. Трибина је одржана у школској библиотеци у два термина. Први трмин био је предвиђен за ученике чланове Ученичког парламента и разредне старешине, док су у другом термину трибини присуствовали чланови школског одбора и Савета родитеља.

Трибина говори о замкама које вребају из стварног и виртуелног света друштвених мрежа, уз застрашујућа сведочења о жртвама педофилије.  Инспирисана јако потресним истинитим несрећама које су се догађале на територији Републике Србије. Иако горко потресна и стварна, трибина не само да разоткрива начине на које предатори вребају своје жртве, већ  представља и едукативно средство за сваког наставника, родитеља и за саме ученике. Какве опасности на интернету вребају, како их спречити и предупредити, само су нека од битних питања на која је аутор дао одговоре током трибине.

Захваљујемо се свим ученицима, родитељима као и наставницима који су присуствовали трибини, као и аутору Владимиру Арсићу који се радо одазвао нашем позиву.

Слике можете погледати овде.

Основна школа "Миле Дубљевић"

Светог Саве 3, 14224 Лајковац
тел. 014 / 3431-300
факс 014 / 3431-336
е-пошта: oslajkovac@ptt.rs

- О школи
- Запослени
- Секције
- Календар
- Обавештења
- Фото галерија
- Видео галерија
- Документа
- Е-учење
- Контакт
© 2012 ОШ "Миле Дубљевић", Лајковац