КАРИТАС
<< Архива вести

На предлог невладине организације „Каритас“ Основна школа „Миле Дубљевић“ прихватила је гратис пројекат „Каритаса“ у децембру 2015. године. „Каритас“ је приредио организациони састанак са наставницима разредне наставе другог и трећег разреда наше школе, где је поделио за све ученике ових разреда приручник адекватан узрасту на тему понашања у ситуацијама елементарних непогода и заштите животне средине. За 25. и 28. децембар 2015. године том приликом предвиђен је квиз за све ученике другог и трећег разреда, где ће сви учесници добити пригодне поклоне као награду за учешће у квизу и бављење овом тематиком, а награде су кишне кабанице, комплети боја и качкети. Такође, „Каритас“ је већ реализовао едукативне радионице на тему понашања у ситуацијама елементарних непогода и заштите животне средине у издвојеним одељењима Бајевац и Боговађа за ученике шестог и седмог разреда, са мултимедијалним презентацијама. Као завршни део пројекта предвиђене су велике табле за школе у Бајевцу, Боговађи и централној школи са одштампаним  порукама о заштити животне средине и понашању у елементарним непогодама, као и мултифункционална макета града Лајковца која ће бити постављена у централној школи.

Квиз у Боговађи одржан је 25. 12. 2015. са почетком у 11 часова. У квизу су учествовали ученици из Врачевића, Доњег Лајковца и Боговађе.

У централној школи квиз је одржан  28. децембра  у малој сали Хале спортова, за ученике другог разреда у 12 часова, а за ученике трећег разреда у 12.30. У квизу су учествовали и ученици другог и трећег разреда из Маркове Цркве, са учитељицом Зорицом Милиновић.

Слике можете погледати овде.

Основна школа "Миле Дубљевић"

Светог Саве 3, 14224 Лајковац
тел. 014 / 3431-300
факс 014 / 3431-336
е-пошта: oslajkovac@ptt.rs

- О школи
- Запослени
- Секције
- Календар
- Обавештења
- Фото галерија
- Видео галерија
- Документа
- Е-учење
- Контакт
© 2012 ОШ "Миле Дубљевић", Лајковац